Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα (9/2, 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την οποία «πέφτει η αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ντεμπούτο με την «πράσινη» φανέλα θα πραγματοποιήσει ο Γκάνι Λαουάλ, τον οποίο καλωσόρισε με δηλώσεις στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Εϊ Τζέι Σλότερ που τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε τον Κολοσσό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε γράφοντας: «Ήταν κάπως περίεργη η περίοδος που πέρασε για μένα, έστω κι αν δεν κράτησε πολύ. Και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί υποστήριξαν την ομάδα μας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τραυματισμούς.

Αναφέρομαι στον αγώνα με τη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα. Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι: δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή να βρίσκεται στον πάγκο και απλώς να κοιτάζει τον αγώνα. Είναι πολύ σκληρό να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου. Όμως είμαι ευγνώμων στα παιδιά, γιατί νικήσαμε σε έναν κρίσιμο αγώνα και μάλιστα μετά από εξαιρετική εμφάνιση».

Καταλήγοντας ο Εϊ Τζέι Σλότερ επισήμανε: «Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι ήταν ευκολότερο για μένα να αναρρώσω και να ετοιμαστώ για τις επόμενες προκλήσεις μας. Βεβαίως έχουμε ένα καινούριο μέλος στην ομάδα μας κι αναφέρομαι στον Γκάνι Λαουάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να καλωσορίσω τον Γκάνι, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει, ενώ εμείς, ως συμπαίκτες του, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθανθεί άνετα από τις πρώτες του στιγμές στον Παναθηναϊκό. Για εμάς κάθε αγώνας είναι και μια νέα πρόκληση και κάπως έτσι συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Κολοσσό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης