Ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη είναι πάντα δύσκολο…Οι «πράσινοι» μετρούν 2 νίκες και 1 ήττα στη μέχρι τώρα πορεία τους στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός έχασε στη Βαρκελώνη, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ & Ζαλγκίρις Κάουνας.

Για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ (21:45, ΝΕΡΙΤ) μοιάζει με… mission impossible καθώς πέραν του ότι αντιμετωπίζει μια υπερπλήρη, πανίσχυρη και αήττητη στο Top 16 ομάδα στην έδρα της, το κάνει και με σημαντικότατες ελλείψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην ισπανική πρωτεύουσα με ενδεκάδα (στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι νεαροί Διαμαντάκος, Παπαγιάννης και Κόνιαρης), καθώς στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Γιάνκοβιτς, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης και Μποχωρίδης, ενώ ο Διαμαντίδης μπήκε στην αποστολή αν και λαβωμένος στο γοφό. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω, απέναντι στη «βασίλισσα», που παρατάσσεται πλήρης και με καλή ψυχολογία αφού η κρίση με τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Έντι Βιατόρ (Γαλλία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης