H ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκινάει την Τετάρτη (18/8) την προετοιμασία της και την ίδια ώρα έχει μπει στην τελική ευθεία η τακτοποίηση του θέματος που έχει να κάνει με τον παίκτη, με τον οποίο θα κλείσει η front line της. 

Ο Νάιτζελ Χέιζ, που παίρνει τον δρόμο για την Μπαρτσελόνα, εδώ και μέρες είχε μπει πιο πίσω στην λίστα του «τριφυλλιού». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, όχι βέβαια γιατί δεν είναι καλός παίκτης. Κάθε άλλο. Στο «τριφύλλι», άλλωστε, τον εκτιμούν αφάνταστα. Ο λόγος ήταν ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πάει σε περίπτωση «4αριού», που να μπορεί να παίξει και στο «5». Τεσσάρι, δηλαδή, που να καλύπτει και την θέση του σέντερ, κάτι, που δεν μπορεί να κάνει ο Χέιζ, ο οποίος είναι «3» και «4».

Έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, μεγάλο… κεφάλι στην σχετική κούρσα έχει πάρει ο Τζέρεμι Έβανς.

Ο Έβανς είναι παίκτης που αρέσει στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», γιατί συνδυάζει τις δύο θέσεις, έχει μεγάλη εμπειρία στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης (έχοντας παίξει σε Αρμάνι, Χίμκι και Νταρουσάφακα), ενώ βέβαια γενικότερα το βιογραφικό του είναι αξιοζήλευτο, έχοντας και θετική παρουσία στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2012 μάλιστα είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όσοι ασχολούνται εκτενώς με το μπάσκετ, ξέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ αλτικό παίκτη, που τα καρφώματα είναι η… ζωή του.

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει, λοιπόν, για την απόκτηση του 34χρονου πάουερ φόργουορντ, θέλοντας έτσι να κλείσει μία ακόμη τρύπα στο ρόστερ του και αυτό εν αναμονή και της λήξης της προθεσμίας του ΝΒΑ out, που έχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου (18/8).

Αύριο λήγει η προθεσμία και μέχρι στιγμής ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν και την τελευταία μέρα, ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι και έτσι να προχωρήσουν με ακρίβεια τον σχεδιασμό τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης