Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα (20/5) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό, τα οποία κυκλοφόρησαν σήμερα, έκανε γνωστά μέσω σχετικής ανακοίνωσης της η «πράσινη» ΚΑΕ.

Aξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα έχουν τη δυνατότητα είτε να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, είτε να τα προσφέρουν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε από σήμερα (17/5) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20/5, 19.00).

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα παρέχεται στους φιλάθλους μας η δυνατότητα παραχώρησης του αντιτίμου του εισιτηρίου προς ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο., κατόπιν δικής τους συναίνεσης κατά τη διαδικασία της αγοράς του. Σε περίπτωση μη συναίνεσης το αντίτιμο θα επιστραφεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας με τους κάτωθι τρόπους:

• Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

• Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

• Την Δευτέρα 20/5 10.00 με 18.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

• Την Δευτέρα 20/5 θα λειτουργούν από τις 16.00 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και θα διαθέτουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

• Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης