Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό, καθώς τον αποκλεισμό-σοκ από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας διαδέχτηκε η εντός έδρας-μαχαιριά από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, με 106-105 σκορ στη δεύτερη παράταση.

Το μέλλον του Αργύρη Πεδουλάκη στο «τριφύλλι», μετά από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει να είναι στον… αέρα, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σίγουρο πάντως ότι ο «Άρτζι» αμφισβητείται πλέον περισσότερο από ποτέ, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση για το τι μπορεί και θέλει να αλλάξει από εδώ και πέρα.

«Είμαστε εδώ για το παιχνίδι που έγινε. Μόνο γι’ αυτό. Δεν θέλω να μπω σε άλλες συζητήσεις» αρκέστηκε να δηλώσει ο Έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά στο ματς με την Άλμπα είπε: «Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν, όμως βιαστικοί στην επίθεση».

Ερωτηθείς για το κομμάτι της άμυνας κι αν είχε σχέση με όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Για το γεγονός ότι  δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, επισήμανε: «Έχει να κάνει με την εικόνα μας στο πρώτο μέρος, υπήρχαν παιδιά που είχαν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα.

Πήγαμε σε αλλαγές στα σκριν, από τη στιγμή που τα γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο. Ανεβάσαμε ψηλά τους ψηλούς μας, δεν είχαμε άλλα πολύ αθλητικά παιδιά από τον πάγκο για να παίξουν αυτή την άμυνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης