Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης τον Νίκο Χατζηβρέττα, στο πλαίσιο των βραβεύσεων παλαίμαχων αθλητών και προπονητών του «τριφυλλιού», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Ο Χατζηβρέττας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας γεννήθηκε στις 26/5/1977 και παρέμεινε στο «τριφύλλι» από το 2002 έως το 2009. Ήταν ο πρώτος Έλληνας παίκτης, μετά τον Νίκο Γκάλη, που αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή. Ήρθε στον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρωσίας και συμμετείχε στο Final 4 του 2003. Με την «πράσινη» φανέλα κατέκτησε δεκατρείς τίτλους! Συγκεκριμένα βρέθηκε δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης, κέρδισε έξι πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ στέφθηκε και πέντε φορές κυπελλούχος Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις των Απόστολου Κόντου, Τάκη Κορωναίου, Μιχάλη Κυρίτση, Λιβέρη Ανδρίτσου, Γιώργου Καλαϊτζή και Κώστα Τσαρτσαρή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης