Παναθηναϊκός: «Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, 17:12
 Παναθηναϊκός: «Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν»
Ανακοίνωση, με την οποία καλεί μερίδα των φιλάθλων της προς συμμόρφωση, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την τιμωρία της από την Ευρωλίγκα με πρόστιμο 22.000 ευρώ για επιθετική συμπεριφορά και χρήση καπνογόνων, αλλά και κλήση σε απολογία για ανάρτηση πανό στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ προς τους οπαδούς που προκάλεσαν την τιμωρία αναφέρει:

«Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό σε όλους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα με συνολικό πρόστιμο ύψους 22 χιλιάδων ευρώ (15 χιλιάδες για ανάρμοστη συμπεριφορά του κοινού απέναντι στους διαιτητές και 7 χιλιάδες για χρήση φωτοβολίδων), ενώ κλήθηκε σε απολογία για πανό που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει πολλάκις την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι καταστάσεις όπως αυτή με τη Μπαρτσελόνα δημιουργούν πρόβλημα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς οφείλουμε να σεβόμαστε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών όσο και σε οικονομικό με δεδομένη τη σοβαρή οικονομική επένδυση που έχει γίνει σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους.

Οι ακραίες αντιδράσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν. Αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα. Δεν επιθυμούμε να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο ΟΑΚΑ και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της ομάδας. Είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε κάποια πράγματα, όχι όμως το να βλάπτουμε την ίδια την ομάδα μας. Για τον Παναθηναϊκό πρέπει να μαχόμαστε όλοι, να έχουμε πάθος και πίστη χωρίς όμως να ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή που θα μας οδηγήσει στο άλλο άκρο του να βλάπτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό».

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό
,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, 13:31

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, 17:17