Παναθηναϊκός: Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Αβδάλας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 16:50
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Αβδάλας

Πενταετή επέκταση συμβολαίου υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Νεοκλής Αβδάλας.

Ο 16χρονος γκαρντ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα των «πρασίνων» την τρέχουσα σεζόν. Πριν ακόμη κλείσει δηλαδή τα 16, αφού έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2006. Ο Παναθηναϊκός έδεσε τον ταλαντούχο περιφερειακό παίκτη προσφέροντάς του το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας, ο Νεοκλής Αβδάλας δήλωσε: «Νιώθω ενθουσιασμένος που μια ομάδα με την ιστορία, τη φανέλα και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο», δήλωσε στο paobc.gr ο νεαρός γκαρντ και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά ήδη νιώθω ένα έντονο αίσθημα ευθύνης γιατί πρέπει να δουλέψω πολύ, να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα και να δικαιώσω τους ανθρώπους της. Αισθάνομαι χαρούμενος και συνάμα ιδιαίτερα τυχερός που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και συνεργάζομαι με αυτούς τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο μόνος στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, 17:07