Το εγκώμιο του προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πρίφτη, έπλεξε ο Οκάρο Γουάιτ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρεται, επίσης, στον δεσμό που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ακόμη τόσο στον Άρη όσο και στην Ούνικς Καζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Γουάιτ μίλησε και για την πρώτη σεζόν του στη Euroleague, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα κάνουμε το αδιανόητο φέτος».

Ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

– Στην εργασιακή ηθική του Πρίφτη στον Άρη: «Από την πρώτη ημέρα αρχίσαμε τη δουλειά. Δουλέψαμε σκληρά. Τελειώσαμε τη χρονιά έχοντας κάνει μια καλή σεζόν, μια πραγματικά καλή σεζόν. Πιστεύω ότι έκανε σπουδαίο κοουτσάρισμα εκείνη τη χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Ασχολείται με την τακτική. Θα μελετήσει κάτι, θα το αναλύσει και θα παρουσιάσει ένα πλήρες τακτικό σχέδιο παιχνιδιού. Εντάξει, ίσως είμαστε στα χαρτιά εδώ (σ.σ.: δείχνει χαμηλά) κι αυτοί είναι εδώ (σ.σ. δείχνει ψηλότερα), αλλά με αυτό το πλάνο παιχνιδιού, αυτό είναι το επιτυχημένο αγωνιστικό πλάνο για να τους νικήσουμε ή να έχουμε μια ευκαιρία να τους νικήσουμε. Πραγματικά μου αρέσει αυτό σ’ εκείνον. “Διαβάζει” το παιχνίδι και είναι ένα μεγάλο μυαλό του παιχνιδιού».

– Στον σεβασμό του για τον προπονητή του Παναθηναϊκού: «Αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Μπορεί να μου πει ένα πράγματα κι εγώ μπορώ να εμπιστευθώ τα λόγια του πάνω σε αυτό. Είναι αληθινός. Και ακολουθεί και ηγείται με την καρδιά του. Ηγείται με την εργασιακή ηθική του και πιστεύει ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Κι έτσι είναι στη ζωή, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις».

– Για τις προσδοκίες του από την πρώτη σεζόν του στη Euroleague αλλά και τη δουλειά του Πρίφτη: «Ξέρω τι θα κάνει. Θα δουλέψει πολύ σκληρά για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα στο παρκέ. Πρέπει να κάνω το ίδιο. Και όχι μόνο στην προπόνηση, πρέπει να δουλέψω ατομικά και εκτός προπονήσεων. Λένε ότι η τρίτη φορά είναι και η φαρμακερή. Ελπίζω ότι θα κάνουμε το αδιανόητο φέτος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης