Η «στέψη» του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 μπάσκετ γυναικών ως γνωστόν θα καθυστερήσει.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ισχυριζόμενος πως η συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών ήταν αντικανονική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά υποστήριξε πως ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στην έμπειρη παίκτρια από WADA / CAS το 2018, «εις γνώση της ΕΟΚ και του Παναθηναϊκού», καθώς και πως η έκδοση του δελτίου της από την ΕΟΚ δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της Ομοσπονδίας.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη για το απόγευμα σήμερα (25/5, 18:30) απονομή του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τις «πράσινες» ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

«Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις, όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει,» αναφέρει ο Παναθηναϊκός στη σχετική ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις, όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης