Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο -και… δίχως αύριο σε περίπτωση ήττας- αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague (23/4, 21:00, Novasports 1).

Ο τεχνικός των «πράσινων», Ρικ Πιτίνο, είδε τον Νικ Καλάθη να επιστρέφει στο πρόγραμμα και να δηλώνει έτοιμος για τον «τελικό» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που χρειάζεται μία νίκη για να… σκουπίσει τη σειρά και να προκριθεί και εφέτος στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αισθάνθηκε εχθές (21/4) ενοχλήσεις στην κνήμη και κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης. Ωστόσο, σήμερα (22/4) και παρά το γεγονός ότι αισθανόταν και πάλι ενοχλήσεις, «έσφιξε τα δόντια» και έβγαλε κανονικά την προπόνηση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη αύριο (23/4), προκειμένου να προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά την Πέμπτη (25/4) και να τη στείλει πίσω στη Μαδρίτη, όπου θα παλέψει να πετύχει το μέχρι σήμερα ακατόρθωτο, να γίνει η πρώτη ομάδα που παίρνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ, ενώ έχει βρεθεί πίσω στη σειρά των πλέι οφ με 2-0.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης