Σε αγωγή και μήνυση κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται πως η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Twitter, αμέσως μετά τον ορισμό των διαιτητών του πρώτου προημιτελικού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ (20/5), συνιστά προσβολή της προσωπικότητάς του και αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, λίγη ώρα μετά την κλήρωση των Αναστόπουλου, Μάνου και Διαμαντή, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εντάσσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνο Παπαδόπουλο, και τον «ισχυρό άνδρα» της «πράσινης» εταιρείας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην επιτροπή της ΚΕΔ που είναι τριμελής.

«Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ. Παπαδόπουλο, Δ. Γιαννακόπουλο» ανέφερε συγκεκριμένα η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η πλευρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ καταγγέλλει τους «ερυθρόλευκους» για τη στάση τους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτές οι πράξεις και τα tweets οδηγούν τους χούλιγκαν έξω από τα σπίτια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης