Θεραπευτική αγωγή συνέχισε ο Ματ Λοτζέσκι την Κυριακή (21/1) και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με το δεύτερο στη βαθμολογία, Λαύριο, τη Δευτέρα (22/1, 19:00) στο ΟΑΚΑ, για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Basket League.

Μετά από δύο ήττες, με Φενερμπαχτσέ στην Πόλη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, οι «πράσινοι» έχουν στόχο να κλείσουν αήττητοι το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου. Με εξαίρεση τον τραυματία Λοτζέσκι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον οποία θα «πέσει η αυλαία» της 13ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος χαρακτήρισε την ομάδα του Λαυρίου, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ: «Δυστυχώς, αυτή η διπλή εβδομάδα αγώνων στη Euroleague δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε τις δύο τελευταίες κατόχους του τροπαίου. Δύο ομάδες με απίστευτη ποιότητα. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια αλλά τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, ωστόσο ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος. Για ένα σουτ για ένα ριμπάουντ…

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στην παρουσία του κόσμου που και στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ήταν καταπληκτική. Γέμισε το γήπεδο και μόνο με τη φωνή του δημιούργησε απίστευτη ατμόσφαιρα. Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό απέναντι στο Λαύριο. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Μια πολύ καλή ομάδα που παίζει και ωραίο μπάσκετ. Προφανώς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης