«Πάμε στην Αθήνα σαν αουτσάιντερ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 11:26
«Πάμε στην Αθήνα σαν αουτσάιντερ»
Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Top 16 της Euroleague και την Πέμπτη με νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα βήμα από τη συμμετοχή της και στα play offs του θεσμού.

Για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στους «πράσινους» μίλησε ο κόουτς των Γερμανών, Σάσα Ομπράντοβιτς και το πρώτο βιολί της επίθεσης, Άλεξ Ρένφρο.

«Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι κανένας δεν περίμενε να φτάσουμε τόσο μακριά. Για τους περισσότερους από μας είναι η πρώτη μας παρουσία στο Top 16. Το ότι διεκδικούμε πλέον μια θέση στα play offs είναι από μόνο του μεγάλο κατόρθωμα για μας. Είναι ευχάριστο να βρίσκεται στη θέση να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολλή περισσότερη εμπειρία στην αντιμετώπιση της πίεσης σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, αλλά θα δούμε. Παρά την έλλειψη εμπειρίας στα περισσότερα παιχνίδια του Top 16 καταφέραμε χάρη στην άμυνά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος», τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Από τη μεριά του ο Άλεξ Ρένφρο, δήλωσε: «Είναι αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, όπου κρίνονται όλα αυτά για τα οποία παίζεις μια ολόκληρη σεζόν. Μπορεί να πηγαίνουμε στην Αθήνα σαν αουτσάιντερ, αλλά αυτός ήταν ο ρόλος μας από την αρχή του Top 16 και με κάθε μας νίκη ενισχυόταν η αυτοπεποίθησή μας κι έτσι μπορούσαμε να πάρουμε μεγάλες νίκες. Στον αγώνα του Βερολίνου είχαμε τον έλεγχο για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος καταρρεύσαμε και χάσαμε. Όμως χάσαμε μόνο εξαιτίας των δικών μας λαθών, καθώς κάναμε 24 συνολικά. Τώρα θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ματς της Πέμπτης».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015, 11:26