Βελτιωμένος αμυντικά θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για να πάρει τη νίκη όπως δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, εν όψει του αυριανού αγώνα με τους Βαυαρούς.

«Δεχθήκαμε πολλούς πόντους και από την Βαλένθια και την Μπασκόνια. Πολύ καλές ομάδες αλλά είναι πολλοί οι πόντοι που δεχθήκαμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Σίγουρα. Και την επίθεση να πάρουμε ότι μας δίνει η άμυνα, Να μην χάσουμε τους εύκολους πόντους. Ούτε ένα καλάθι. Ό,τι λάθος κάνουμε οι αντίπαλοί μας το εκμεταλλεύονται. Αυτή είναι η Euroleague», υποστήριξε αρχικά ο άσος του τριφυλλιού προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπάγερν έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Πολύ γεμάτο. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αν είχα να διαλέξω τους δύο πιο επικίνδυνους είναι σίγουρα ο Μπόλντουιν και ο Λούτσις που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι πολύ καλό το ματσάρισμα του Λούτσιτς με τον Παπαπέτρου και ελπίζω ο «Παπι» να βγει νικητής. Παρά το ότι ο Λούτσιτς είναι στα καλύτερά του», κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης