Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Το χρονικό του προαναγγελθέντος «γάμου» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Όντεντ Κάτας ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» λίγες ώρες μετά την άφιξη του Ισραηλινού κόουτς στην Αθήνα ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία τους με τον πρώην διεθνή άσο, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε και τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Όντεντ Κάτας πριν 20 χρόνια στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο zougla.gr για τον νέο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας, έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, με επαγγελματική νοοτροπία.

Ο πρώην διεθνής άσος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι έχει δει δείγματα της δουλειάς του στην προπονητική, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Κάτας «θα συσπειρώσει και θα εμπνεύσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ως όνομα και ως προσωπικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη του «τριφυλλιού» επί της Βιλερμπάν, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι την ομάδα, ενώ όσον αφορά στον Ολυμπιακό στάθηκε στη σταθερότητα που έχουν οι Πειραιώτες, αλλά και στο καλό «πάντρεμα» που έχει γίνει ανάμεσα στους έμπειρους και τους νέους παίκτες.

Τέλος ο Νίκος Μπουντούρης κατέθεσε στο zougla.gr τη δική του άποψη για το τι χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ προκειμένου να δει καλύτερες ημέρες, με τον ίδιο να στέκεται στην επίπτωση του κορωνοϊού και στο συγκεκριμένο άθλημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται ένα χρονοδιάγραμμα για την επόμενη ημέρα του αθλήματος «που αυτή τη στιγμή λείπει».

Ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Μπουντούρη στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης