Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την Όλγα Χατζηνικολάου και την προσθήκη των Αγγελικής Βιντσιλαίου και Γωγώ Σταμάτη, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση της Βαρβάρας Μυλωνάκη. Η 22χρονη φόργουορντ αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Παράλληλα, οι «πράσινες» αποχαιρέτησαν και τη η Ρούλα Μούλη για την πολυετή προσφορά της στον σύλλογο. «Σε ευχαριστούμε για όλα «μαχητική μας ψυχή» Ρούλα και καλή συνέχεια,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός.

Η Βαρβάρα Μυλωνάκη δήλωσε στην ιστοσελίδα των «πρασίνων», μετά την υπογραφή του συμβολαίου της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όνειρο μου από μικρή ήταν να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ την κόουτς Καπογιάννη για την επιλογή της να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μαλακατέ, τον κ. Σωτήρη Πανταλέων και τον κ. Μάκη Κουτσονικόλα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση του για την απόκτηση της Βαρβάρας Μυλωνάκη ο Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βαρβάρα Μυλωνάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η 22χρονη αθλήτρια (1.83μ.) αγωνίζεται ως forward και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον ΕΦΑΟΖ. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά ταλαντούχα αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιογραφικό της Βαρβάρας Μυλωνάκη

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Πρωτέας Βούλας

Τερψιθέα

ΕΦΑΟΖ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης