Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν την Παρασκευή με 99-79 του Ηρακλή, σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στο κλειστό Πορταριάς-Μακρινίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστές των «πράσινων» ήταν οι Τζίμερ Φριντέτ και Ταϊρίς Ράις, οι οποίοι σημείωσαν από 24 πόντους, ενώ ο πρώτος ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του με την ευστοχία του, ακόμη και σε τρίποντο από τα 11 μέτρα!

Μετά το τέλος του φιλικού, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές ώστε να ξεμουδιάσουν.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και πως θα συνεχίσουμε. Αυτό που θέλουμε μέσα από αυτές τις προπονήσεις και από τα φιλικά παιχνίδια είναι να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία μας και την τακτική μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα είναι πολύ δυνατή και μέσα από αυτή θα βελτιωθούμε. Ήταν το πρώτο μας ματς προετοιμασίας και είδαμε αρκετά πράγματα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση των παικτών, είμαστε ευχαριστημένοι από το transition αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πολλά σημεία να βελτιώσουμε κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι, αλλά και στις συνεργασίες».

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 55-45, 78-65, 99-79

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Φριντέτ 24 (4), Ράις 24 (4), Τόμας 20, Τζόνσον 8 (1), Ουάιλι 8, Μπέντιλ 7, Μπράουν 5, Μήτογλου 2, Βουγιούκας 1, Παππάς, Περσίδης, Παπαδάκης.

Ηρακλής (Καστρίτης): Σούλερ 15 (2), Χάνλαν 15 (1), Σμιθ 19 (3), Οκερεαφόρ 10 (2), Ντέιβις 11, Κακαρούδης, Μανωλόπουλος 3(1), Καλαϊτζίδης 6, Γεωργάκης, Τσούκας, Φίλλιος, Νώτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης