Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί την Τετάρτη στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ντίνο Μήτογλου να τονίζει ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στους Σέρβους.

«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στο physical game και ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι αν είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και παίξουμε όπως πρέπει στο physical game τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας» ανέφερε αρχικά ο παίκτης του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Σέρβων και την προσθήκη του Ενόκο ο Μήτογλου σχολίασε: «Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε ματς βάσει της εικόνας που έχουν οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Έτσι κάναμε και αυτή τη φορά ανεξαρτήτως αλλαγών. Σίγουρα η αλλαγή του προπονητή θα παίξει ρόλο, ενώ και ο Ενόκο, που θα βρω αντίπαλό μου, είναι ένας πολύς δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με πολλή ενέργεια και δύναμη όπως όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια αυτή».

Τέλος, για το 2020 ο άσος των «πράσινων» τόνισε: «Ήταν μια περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Κρατάμε το γεγονός ότι ξεκίνησε και πάλι η σεζόν και παίζουμε μπάσκετ και αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα είναι να “κλείσουμε” τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης