Για κρούση των Καβαλίερς στον Ρικ Πιτίνο ώστε να αναλάβει τη θέση του head coach της ομάδας κάνει λόγο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Peter Vecsey στο «Bleacher Report» ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Κλίβελαντ, Νταν Γκίλμπερτ φέρεται να είχε επαφή με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, προκειμένου ο 66χρονος κόουτς να καθίσει τη νέα σεζόν στον πάγκο των «Καβς», οι οποίοι, μετά τη φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς, πραγματοποίησαν τραγική σεζόν, τελειώνοντας τη regular season του φετινού ΝΒΑ με ρεκόρ 19-63.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός -Hall of Famer- τεχνικός έχει δουλέψει δύο φορές στο παρελθόν σε ομάδες του ΝΒΑ, αρχικά στους Νικς τη διετία 1987-89 κι έπειτα στους Σέλτικς (1997-2001). 

Στη Σαντορίνη με την κόρη του ο Πιτίνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως την ώρα που το «Bleacher Report» συνδέει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με τους Καβαλίερς, εκείνος απολαμβάνει το Πάσχα των Καθολικών με την κόρη του στη Σαντορίνη.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως η Σαντορίνη είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχει επισκεφτεί στη ζωή του και θα ήλπιζε να κρατήσει περισσότερο η μίνι εξόρμησή του με τη «μικρή του πριγκίπισσα, όπως αναφέρει την κόρη του. Παράλληλα, ευχαρίστησε για την φιλοξενία και για τις ανέσεις που του παρείχαν στο νησί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης