Mετά την θριαμβευτική του εκκίνηση στα πλέι οφ της Euroleague, με την εμφατική του νίκη με 95-67 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21.15 (Νovasports 2) τη «βασίλισσα» και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» στον αποψινό δεύτερο αγώνα της σειράς θέλουν το ροζ φύλλο προκειμένου να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο final 4, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι το αποψινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο και περιμένουν από τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να παίξουν τα ρέστα τους, προκειμένου να κάνουν το «break», την ώρα που θα αναζητήσουν και μια ρεβάνς για την ταπεινωτική ήττα.

Από τον Παναθηναϊκό αμφίβολος είναι και πάλι ο Κέισι Ρίβερς. Ο Αμερικανός άσος ως γνωστόν δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς και αποτελεί ερωτηματικό αν θα μπει τελικά στην δωδεκάδα, ή θα προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας της σειράς στη Μαδρίτη.

Στον αντίποδα οι Ισπανοί θα παραταχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που αναμένεται και απόψε κατάμεστο, χωρίς τους Γιουλ και Καμπάτσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Ράντοβιτς(Κροατία),Μπελόσεβιτς(Σερβία) και Μπολτάουζερ (Σλοβενία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης