Μολονότι αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την ήττα με 93-74 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και την απώλεια του πρωταθλήματος, επισήμανε η διαιτησία δεν άφησε την ομάδα του να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούσαν για τη νίκη στο ΣΕΦ.

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Αν είχαμε κάποιες πιθανότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, η διαιτησία στα κρίσιμα σημεία μάς στέρησε αυτές τις πιθανότητες. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν καλύτερος σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών, ενώ και σε όλο το πρωτάθλημα είχε μια σταθερότητα. Εμείς είχαμε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα, πάρα πολλούς τραυματισμούς, στερηθήκαμε τρεις βασικούς παίκτες, μίκρυνε το ρόστερ, αλλά θεωρώ αν είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο θα κάναμε κάτι καλύτερο.

Οι απουσίες και ο λίγος χρόνος δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα. Χάνοντας ένα πρωτάθλημα δεν γίνεται κάτι, θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης