Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την άποψη πως η φετινή σειρά των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι ίδια με πέρυσι, όταν και η ομάδα του με μειονέκτημα έδρας απέκλεισε με 3-1 το «τριφύλλι», κατακτώντας εν συνεχεία τον 10ο τίτλο της ιστορίας της μέσα στο Βελιγράδι.

«Θα είναι δύσκολο να έχουμε ίδια σειρά με πέρυσι, αλλά θα ήθελα να έχει την ίδια κατάληξη» ευχήθηκε ο τεχνικός της βασίλισσας, ο οποίος ανέφερε αρχικά για την πρώτη μάχη με τους «πράσινους»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν ο Καλάθης βάλει 50 πόντους, μοιράσει 25 ασίστ, μαζέψει 25 ριμπάουντ και νικήσουμε, θα τον υπογράψω! Ακόμη και αν έκανε αυτά τα νούμερα, θα ήταν δύσκολο να νικήσουμε. Είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, αλλά, στο τέλος, η “μάχη” είναι Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Παναθηναϊκού.

Είναι άτοπο να σκεφτόμαστε περισσότερο τους παίκτες από τις ομάδες. Πάντα υπάρχει πλάνο, αλλά πολλές φορές αλλάζει. Αν εγώ πιστεύω πως ο Καμπάτσο πρέπει να παίξει 35 λεπτά, αλλά αυτός υποπέσει γρήγορα σε 3 φάουλ, θα κάτσει στον πάγκο. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Καμπάτσο και Καλάθης θα είναι οι σημαντικοί παίκτες των δύο ομάδων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο κόουτς των Μαδριλένων ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε καλά προετοιμασμένοι, αν και η απουσία του Γιουλ είναι σημαντική. Ετοιμαζόμαστε εδώ και δύο εβδομάδες για τη σειρά. Σέβομαι παρά πολύ τον Παναθηναϊκό.

Έχει κάνει εξαιρετικό φινάλε στην κανονική περίοδο, έχει τον Καλάθη να φτιάχνει το ρυθμό, αλλά και πολλούς σκόρερ γύρω του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλοί στο physical game και θα μας υποχρεώσουν να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη στιγμή.

Αλλάξτε τους παίκτες, αλλάξτε τους προπονητές, αλλά τα χρώματα δεν αλλάζουν, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες, θα είναι δύσκολο να έχουμε ίδια σειρά με πέρυσι, αλλά θα ήθελα να έχει την ίδια κατάληξη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης