Το… πάθημα απέναντι στην Μπάγερν θα πρέπει να γίνει μάθημα στον Παναθηναϊκό επισήμανε σε δηλώσεις του ο Στέφαν Λάσμε, ο οποίος παράλληλα έστειλε σύνθημα νίκης εν όψει του αυριανού αγώνα με την Γκραν Κανάρια.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και ένα καλό μάθημα. Κάναμε πολλά λάθη, αμυντικά και επιθετικά. Σίγουρα ήταν μια ήττα που κοστίζει, αλλά θα επιστρέψουμε. Το καλό με την Ευρωλίγκα είναι πως έχεις αμέσως παιχνίδι και ένα στοιχείο που πρέπει να έχει ένας καλός επαγγελματίας αθλητής πρέπει να έχει κοντή μνήμη για να ξεχνά το προηγούμενο παιχνίδι και να κοιτά το επόμενο.
Το αυριανό ματς θα είναι επίσης δύσκολο. Όλες οι ομάδες από την ACB είναι πραγματικά δυνατές. Έχουν πολλούς ψηλούς, αλλά και αθλητικούς γκαρντ. Θα είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που ξέρουμε. Είναι ανάγκη να κερδίσουμε για να υπερασπιστούμε την έδρα μας», ανέφερε αρχικά ο άσος του «τριφυλλιού».

Όσο για το πώς νιώθει που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ο Γκαμπονέζος σέντερ είπε: «Χαίρομαι που έχω επιστρέψει, νιώθω σαν να έφυγα μόλις πέρσι. Δεν έχω καταφέρει να απολαύσω την Αθήνα, γιατί το πρόγραμμα είναι φορτωμένο. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να προοδεύσουμε σαν ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο περισσότερο υποτιμημένος παίκτης από τους αρχηγούς στην Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Το εκτιμώ πολύ. Αν δεν μιλούν για μένα πολύ, θα πρέπει να κάνω κάτι για να μιλήσουν (γέλια). Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να κερδίζουμε. Οι προσωπικές διακρίσεις πεθαίνουν μαζί σου, το θέμα είναι να κατακτάς πράγματα με την ομάδα σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης