Χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μαδρίτη ενόψει της αυριανής (27/1, 22:00) αναμέτρησης με τη Ρεάλ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Όντεντ Κάτας κατά την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού» για την ισπανική πρωτεύουσα, δήλωσε: «Νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα, αποκτώ καλύτερη σύνδεση με τους παίκτες και αυτοί με τη σειρά τους εξοικειώνονται σιγά σιγά περισσότερο με αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πάντα προσπαθείς να νικήσεις. Φυσικά γνωρίζουμε ότι η Μαδρίτη είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη που μπορεί να αγωνιστεί κανείς. Επίσης το πρόγραμμα των τελευταίων 10 ημερών είναι δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που μας λείπουν δυο σημαντικοί παίκτες».

Όσο για τις αλλαγές που περιμένει να δει στην ομάδα του, ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε: «Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα, να είμαστε πιο σταθεροί. Σε κάποια σημεία είμαστε επιθετικοί και ενοχλούμε την αντίπαλη ομάδα. Έτσι θέλω να είμαστε για μεγαλύτερα διαστήματα.

»Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να τους επιβραδύνεις, να τους ενοχλείς και να τους βγάλεις από τον ρυθμό τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος κληθείς να μιλήσει για τον… πύργο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ουόλτερ Ταβάρες, είπε: «Πρέπει τον περιορίσεις. Στην τελική ανάλυση, όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ, πρέπει μερικές φορές να πάρεις ρίσκα.

»Δεν μπορείς να καλύψεις τα πάντα, πρέπει να τον περιορίσεις και να παίξεις έξυπνα απέναντί του. Απέναντί του μπορεί να αναγκαστείς να πάρεις δύσκολα, μαρκαρισμένα σουτ. Πρέπει να παίξεις έξυπνα και υπομονετικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης