Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Παναθηναϊκού στην τέταρτη περίοδο και την πρόκριση του «τριφυλλιού» στους τελικούς της Basket League, δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων», Όντεντ Κάτας, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ στην ημιτελική σειρά. Παράλληλα, ο Ισραηλινός προπονητής στάθηκε στην κομβική προσφορά του Ιωάννη Παπαπέτρου στον… επίλογο του αγώνα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μια δύσκολη σειρά», είπε αρχικά ο Κάτας και συνέχισε: «Ήρθαμε σε αυτή τη σειρά παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ με μεγάλο σεβασμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος μετά τα παιχνίδια αυτά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ποιοτικά γκαρντ. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Δεν προσεγγίσαμε με τον σωστό τρόπο το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι. Βρήκαμε την αφοσίωσή μας και σκοράραμε 17 πόντους στα τελευταία 7 λεπτά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας και μου άρεσε ο τρόπος που κάναμε ένα βήμα μπροστά και αντιδράσαμε. Είχαμε πολλή πίεση και ακόμα έχουμε πηγαίνοντας στους τελικούς. Κάποιοι παίκτες βρήκαν χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου ήταν σπουδαίος για εμάς στην τέταρτη περίοδο. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Δεν ήταν μόνο αυτός, ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε».

Για τον Τι Τζέι Μπρέι: «Αυτός είναι ο λόγος που τον υπογράψαμε. Όταν προέκυψε ο τραυματισμός ήμασταν αρκετά αγχωμένοι. 1-2 μέρες πριν αρχίσει η σειρά τελείωσε η αποθεραπεία του και προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να βρει ρυθμό. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Μας έλειψαν οι αποφάσεις του στην επίθεση, τόσο και στην άμυνα. Είχε πολύ καλές κατοχές απέναντι στον Μέικον».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης