Ο Νικ Καλάθης αφίχθη τη Δευτέρα στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Ανδρών ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας (30/8-14/09) και βρέθηκε σε γνώριμα γι’αυτόν λημέρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι όταν αποχωρήσει από το ΝΒΑ και δη από τους Μέμφις Γκρίζλις θα επιστρέψει στην Ευρώπη μόνο για το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα. Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θ’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων».

Από την πλευρά του ο παίκτης τόνισε πως στόχος του είναι να βελτιωθεί στο ΝΒΑ και πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα έρθει μόνο για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης