Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτήρισε πρωτοφανή την ενέργεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ζητήσει την απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των Πειραιωτών για όσα αναφέρονται στη σχετική επιστολή τους, ενημερώνοντας ότι «ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθ ‘οδόν με την αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει – αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης