Βίντεο-φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ επισημοποίησαν την συνέχιση της συνεργασίας τους, σε ειδική εκδήλωση. Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκε η ομάδα των «πράσινων», μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τις δύο πλευρές να τονίζουν ότι στόχος τους είναι να παραμείνουν στην ελίτ.

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ, τόνισε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε την Πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού και τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η σημερινή εκδήλωση είναι σημαντική όχι μόνο για την ανανέωση της συνεργασίας αλλά και γιατί σηματοδοτεί τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Από τη μία συμπληρώνονται τα 100 χρόνια του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από την άλλη ο ΟΠΑΠ γιορτάζει 60 χρόνια από την ίδρυσή του. Ο Eξάστερος είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα κι από τις πιο πετυχημένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει διαφημίσει το ελληνικό μπάσκετ παγκοσμίως. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει αδιάλειπτα την οικονομία, την κοινωνία και τον αθλητισμό. Πρόσφατα παραδώσαμε δύο πλήρως καινούρια σχολεία στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ και στη διοίκηση της ομάδα, υγεία, επιτυχίες και ελπίζω του χρόνου τέτοια περίοδο ο Παναθηναϊκός να είναι επτάστερος».
Στη συνέχεια ο Πετρ Ματεγιόφσκι, chief customer officer του ΟΠΑΠ υποστήριξε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Παναθηναϊκό εδώ και συνεχίζουμε τη συνεργασία της και για πού θα φορά το λογότυπο Πάμε Στοίχημα στη φανέλα του. Η φετινή χρονιά είναι μία πολύ ειδική χρονιά και για τον ΟΠΑΠ Και για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και θέλουμε να βάλουμε την υπογραφή μας στο όνομα του Παναθηναϊκού ο οποίος μετονομάζεται σε Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Το μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα γιατί προσφέρει πολλές αναμνήσεις. Ο Παναθηναϊκός και η κληρονομιά του είναι ένα σπουδαίο brand για το Πάμε Στοίχημα που θα βρίσκεται στη φανέλα του. Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα του Παναθηναϊκού».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μας χαρά για αυτή την σπουδαία συνεργασία η οποία είναι πολυετής, προέρχεται και από το παρελθόν και θα ήθελα εδώ να πω ότι είναι σημαντική γιατί συμβολίζει τις μεγάλες εταιρείες, Παναθηναϊκό και ΟΠΑΠ οι οποίες συμπληρώνουν τα 100 και 60 χρόνια λειτουργίας τους αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα πανευρωπαϊκά, ενώ ο ΟΠΑΠ έχει μία τεράστια προσφορά όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Στον αθλητισμό όλοι ξέρουμε ότι συντηρεί όλη την Ελλάδα και κοινωνικά ξέρουμε το έργο που παράγει. Όλοι ξέρουν τι έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι έχει μία άριστη συνεργασία και θα δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο».

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά. Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ ούτε στο ελάχιστον τον πήχη αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης