Ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και μεγαλύτερες νίκες πιστεύει πως μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πιστεύω, αλλά ξέρω πως παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάνω από όλα, σε πνευματικό επίπεδο, πόσο πιστεύαμε σε μας και πώς είχαμε προετοιμαστεί να αγωνιστούμε. Δυσκολευτήκαμε πολύ να αντιμετωπίσουμε το τρανζίσιον τους, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι μια ομάδα εξαιρετική σε αυτό το είδος παιχνιδιού, με παίκτες που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός ή ένας εναντίον τριών. Κάναμε ένα βήμα, να δούμε τώρα αν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα ακόμη πιο μεγάλο βήμα».

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας του, είπε: «Ήταν πολλά τα στοιχεία που συνετέλεσαν σε αυτό. Σε πολλά ματς της σεζόν η ομάδα παίζει καλύτερα εντός έδρας. Συνειδητοποιήσαμε πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μερικές φορές ακόμη κι αν χάνεις από κάποιον με 20 πόντους, θεωρείς πως μπορείς να τον κερδίσεις».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ταβάνι του στη φετινή Ευρωλίγκα, απάντησε: «Όχι. Ειλικρινά όχι. Πιστεύω πως μεθαύριο μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την άμυνά μας και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε-επιτέλους-ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος, ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως χάσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος. Όταν κρίνεται το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή, η πλάστιγγα μπορεί να κλίνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά».

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ 86-85

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης