Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (21/11, 21:00, Novasports 1HD) για την 8η αγωνιστική της Euroleague

Αρχικά ο άσος του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Α1: «Ήταν ένα παιχνίδι. Ήταν καλό που νικήσαμε, αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα νικηφόρο σερί. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κρις Σίνγκλετον, εξήγησε: «Τώρα σκέφτομαι το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν σκέφτομαι τα πρόσωπα. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση. Πρέπει να εστιάσουμε πλήρως εκεί και να παλέψουμε».

Για το ρεκόρ στη Euroleague, ο Γκιστ τόνισε: «Κοιτάζοντας τα παιχνίδια που χάσαμε είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί είναι η κοντή μνήμη. Κάθε μέρα πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Αφήνουμε πίσω τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Στο τέλος, ανέφερε: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια μπροστά μας. Από εχθές έχουμε κάνει σκάουτινγκ και το βράδυ θα δω περισσότερες στιγμές της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παραδοσιακά είναι μια σπουδαία ομάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης