Ο Στέφαν Γιόβιτς έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του. Ο Σέρβος ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό:

«Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Έχετε δίκιο, έλειψα για έξι μήνες, γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό με την εθνική ομάδα. Τώρα είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο».

Για τη φυσική του κατάσταση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω εξαιρετικά. Μου είχαν πει πως θα μείνω εκτός για δύο μήνες. Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη Γερμανία αποφασίσαμε να μείνω εκτός για παραπάνω καιρό, για να είμαι ασφαλής και 100% έτοιμος. Μιλήσαμε με τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο και ήταν εύκολο να αποφασίσω να υπογράψω εδώ».

Για τη δύσκολη σεζόν του Παναθηναϊκού:

«Παρακολούθησα πολλά ματς, είμαι και κοντά με τον Νέντοβιτς. Σίγουρα, η σεζόν δεν είναι καλή μέχρι τώρα. Περιμένω από τους νέους μου συμπαίκτες να προσπαθήσουν περισσότερα. Εγώ θα τα δώσω όλα, θα δώσω ό,τι έχω. Ξέρω πως μπορεί να μην είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά δώσω τον καλύτερό μου εαυτό πρώτα στις προπονήσεις και μετά στα ματς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος της σεζόν στην Euroleague. Έχουμε καλές πιθανότητες για το Κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αγωνιστεί:

«Ίσως δεν υπάρχει ακριβώς αυτή τη στιγμή. Θα το δούμε μόλις κάνω τις ιατρικές εξετάσεις αύριο και μπω στην ομάδα. Πιστεύω πως σε λίγες μέρες και ύστερα από μερικές προπονήσεις θα είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ στην ομάδα».

Για το αν περιμένει να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια:

«Ναι, υπάρχει option και θα τις δύο πλευρές. Θα δούμε. Για εμένα το πιο σημαντικό τώρα είναι να παίξω. Πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό θέλω να λέω συνέχεια. Όμως, τώρα το πιο σημαντικό είναι να παίξω και μετά θα δούμε τι θα γίνει, όταν τελειώσει η σεζόν».

Για το ρεκόρ του στις ασίστ σε έναν αγώνα της Euroleague και το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος:

«Δεν σκέφτομαι τι λένε πίσω από την πλάτη μου ή τι έγινε στο παρελθόν. Είμαι πολύ “πεινασμένος” αυτή τη στιγμή, για να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη θέση «1» μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη:

«Ο Νικ Καλάθης είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Euroleague. Είμαστε παρόμοιοι παίκτες. Αυτό χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή. Περιμένω να δώσω αυτά τα πράγματα στην ομάδα, για να παίξει καλύτερα».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του. Τον είδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και χρειάζεται περισσότερο space, για να παίξει στο επίπεδο που ξέρει. Αλήθεια, πιστεύω σε εμένα πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να παίξει καλύτερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης