Βαρύ είναι όπως είναι φυσικό το κλίμα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΣΕΦ, κι ενώ βρίσκεται προ των πυλών η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ως γνωστόν οι διοικούντες τους «πράσινους» καλούνται να ψάξουν, εκτός από τα αίτια για το «κάζο» στο Φάληρο, και για νέο προπονητή μετά την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη (σ.σ.: ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Τσάβι Πασκουάλ και Πίνι Γκέρσον).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι την Τρίτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, (σ.σ.: λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σζολνόκι για το FIBA Champions League στην κεντρική σάλα) με τον ισχυρό άνδρα των πράσινων να ζητά από τους παίκτες να είναι πιο μαχητικοί.

«Καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και δεν είστε έτοιμοι, όμως σας θέλω μαχητές! Χάστε αλλά ματώστε!» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία τους προς τους παίκτες του συλλόγου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης