Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 19η φορά στην ιστορία του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε την κατάκτηση στον θείο του, Θανάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Κρατάμε τη νίκη. Κρατάμε την 24η σερί σεζόν με τίτλο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Είναι πρωτοφανές αυτό με τις 24 σερί σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που το έχει πετύχει αυτό. Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Το χαιρόμαστε. Όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε».

– Για το που αφιερώνει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον θείο μου, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε σύντομα κοντά μας. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Στην Ευρωλίγκα δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε στις οκτώ ομάδες και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση».

– Για το προσωπικό βάρος που νιώθει: «Το βάρος είναι μεγάλο, αλλά είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η απόφαση να γίνει το ματς χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν με γεμίζει. Θα ήθελα να δω τους οπαδούς μας σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας, τους θέλουμε και στους τελικούς. Δεν μου πέφτει λόγος για το πώς θα γίνεται η διοργάνωση. Δεν είναι ο τελικός το πρόβλημά μου. Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οι οπαδοί μας εδώ σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης