Tην άποψή του ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος του ντέρμπι των «αιωνίων», στο οποίο επικράτησαν οι «πράσινοι» με 79-70 σκορ.
Ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού πάντως δεν έκρυψε παράλληλα τον προβληματισμό του για τις εμφανίσεις της ομάδας του στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι εξαρτάται καθαρά από τον Τσάβι Πασκουάλ η βελτίωση των πρωταθλητών, καθώς εκείνος διαθέτει το ρόστερ που ζήτησε.

«Ντέρμπι το λέτε εσείς, από την αρχή της χρονιάς λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει… λευκή πετσέτα. Κακώς το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έπρεπε να το έχουμε καθαρίσει από νωρίς», σχολίασε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κάμερα της COSMOTE TV για να προσθέσει, αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στην Euroleague:
«Είμαστε προβληματισμένοι από την εικόνα μας στη EuroLeague. Το υλικό είναι εξαιρετικό, είναι αυτό που ζήτησε ο προπονητής. Εκείνος οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης