Την αισιοδοξία του, ότι ο Ρικ Πιτίνο θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον τιμόνι του Παναθηναϊκού, εξέφρασε μετά τον τρίτο τελικό της Α1 με τον Προμηθέα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» ήταν περιχαρής για την κατάκτηση του 38ου τίτλου στο μπάσκετ και αφού πέρασε από τα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες (είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Νικ Καλάθη), στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία της ΚΑΕ με τον Αμερικανό τεχνικό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και μετά είναι οι πρώτοι τελικοί χωρίς έκτροπα. Να ψάξουν όλοι να δουν τι λείπει από τους φετινούς τελικούς, για να δούμε τι έφταιγε όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά με… νόημα ο Γιαννακόπουλος για να προσθέσει:

«Θέλησή μας ειναι να μείνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο, είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Με τον κύριο Πιτίνο συμφωνούμε σε 101 στα 100 πράγματα. Και ο ίδιος θέλει να μείνει, πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Ελπίζω να έχουμε σύντομα ευχάριστα, να έχουμε μια οριστική απάντηση. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Του χρόνου θα είναι 18 ομάδες στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, θα προσπαθεί πάντα για την κορυφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης