Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» (σ.σ.: διεξάγονται δύο αγωνιστικές σε διάστημα μίας εβδομάδας) της φετινής Ευρωλίγκας είναι γεγονός, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται απόψε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν.
Πιο συγκεκριμένα, στις 21.30 (Novasports 1) οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Βαυαρούς με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το «2 στα 2» στη φετινή διοργάνωση.
Ο Τσάβι Πασκουάλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα (έμεινε εκτός αποστολής καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος πήρε ανάσες το Σάββατο κόντρα στον Άρη.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει περίπου 500 φίλους του στις κερκίδες, καθώς πέρα από ομογενείς ταξίδεψαν στο Μόναχο και αρκετοί οπαδοί του από την Ελλάδα.

Στην αντίπερα όχθη η Μπάγερν, που γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της από την Εφές στην πρεμιέρα (71-90), ψάχνει αντίδραση στο παιχνίδι με την ελληνική ομάδα, ωστόσο η… αρμάδα του Πασκουάλ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια στους γηπεδούχους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν: στις 23 Οκτωβρίου του 2014 με την Μπάγερν να νικάει τότε με 81-75 στο Μόναχο το «τριφύλλι» και στις 28 Νοεμβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ 87-72.

Τα σημερινά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:

Τρίτη 16/10

Νταρουσάφακα-Μπουντούτσνοστ 20:15 (Novasports 5)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:05 (Novasports 4)
Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός 21:30 (Novasports 1)
Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα 22:00 (Novasports 2)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης