Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στην Euroleague και να κοιτάξει ψηλότερα στη βαθμολογία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αποψινό του αγώνα με τη Βαλένθια.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» (13-8 ρεκόρ), οι οποίοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, θα αναμετρηθούν στις 22:00 (Novasports 2) κόντρα στις «νυχτερίδες» στην «Φοντέτα» για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης, ψάχνοντας το ροζ φύλλο, που θα τους επιτρέψει να πιάσουν την πέμπτη θέση την Μακάμπι και να ξεφύγουν παράλληλα από τους διώκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα όπλα στην «φαρέτρα» του, καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Αμερικανού κόουτς στην Αθήνα έμεινε ο Νίκος Παππάς.

Στον αντίποδα η Βαλένθια (10-11), μετά τις πέντε σερί ήττες της στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει ανεβάσει στροφές και κάνει πολύ καλή πορεία.

Στόχος φυσικά και των «νυχτερίδων» στο σημερινό ματς είναι η νίκη, που θα τις κρατήσει γερά μέσα στο κόλπο της οκτάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζάουμε Πονσαρνάου αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Τζόρνταν Λόιντ, που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, αλλά και ο αναπληρωματικός ψηλός, Μάικ Τόμπι, θα απουσιάσουν από το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 30/1

Χίμκι – ΤΣΣΚΑ 69-78
Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε 70-74
Ολυμπιακός – Μπασκόνια 80-70
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 77-81
Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις 74-79
Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 90-72
Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου 79-78

Παρασκευή 31/1

Ερυθρός Αστέρας – Εφές 20:00 Novasports 4HD
Βαλένθια – Παναθηναϊκός 22:00 Novasports 2HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης