Με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται απόψε και αύριο (9-10/3) η Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Νταρουσάφακα, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απόψε (20.00, ΕΡΤ2) απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ και να διατηρήσει ζωντανές τις -λίγες- ελπίδες που έχει για την κατάληψη μιας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων, οι οποίες δίνουν πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Τσάβι Πασκουάλ συμπεριέλαβε, έπειτα από αρκετό καιρό, στην αποστολή τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά λογικά δεν θα αγωνιστεί, αφού μόλις χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (21.45) στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα, την οποία είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 77-71. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Στην αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Α1 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (13/2). Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρίσκεται και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Euroleague:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη, 9/3

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 20:00 – ΕΡΤ2
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπασκόνια (Ισπανία)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)

Παρασκευή, 10/3

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Νταρουσάφακα (Τουρκία)  21:45
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Βαγγέλης Στόλης – eurokinissi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης