Στο Κάουνας δοκιμάζεται σήμερα (20.00, Novasports 1HD) ο Παναθηναϊκός, ψάχνοντας μία νίκη γοήτρου απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αν και η 34η αγωνιστική είναι η τελευταία της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, το «τριφύλλι», που έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, έχει ακόμη δύο αγώνες, τα εξ αναβολής με τη Ζενίτ (12/4) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» προέρχονται από νίκη με ανατροπή επί της Αρμάνι, στο ΟΑΚΑ (86-83), και θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 12-20, απλώς και μόνο για λόγους… πρεστίζ.

Η βαθμολογική συγκομιδή ουδόλως ενδιαφέρει τους παίκτες των «πρασίνων» που την ερχόμενη εβδομάδα έχουν στο πρόγραμμα δύο εκτός έδρας αγώνες στη Euroleague για να ολοκληρώσουν και τυπικά τη σεζόν.

Η Ζαλγκίρις, που έχει… χάσει το τρένο της πρόκρισης (16-17), δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ Νάιτζελ Χέιζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αποκλεισμός της ομάδας του Κάουνας ήταν συνέπεια των πέντε ηττών της στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Διαιτητές του αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός ορίστηκαν οι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Χορντόφ (Κροατία) και Λαβρούκχιν (Ρωσία).

Το πρόγραμμα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Πέμπτη, 8 Απριλίου

20.00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός Novasports 1HD

20.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βιλερμπάν Novasports 4HD

20:45 Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports 2HD

21:00 Άλμπα Βερολίνου-Ερυθρός Αστέρας Novasports 5HD

22.00 Βαλένθια-Μπασκόνια Novasports 3HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης