Στη μάχη της 20ής αγωνιστικής της Euroleague ρίχνονται σήμερα τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην τρέχουσα «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης.

Πρώτος χρονικά είναι ο αγώνας των Πειραιωτών απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν ρεκόρ 7-12, θα φιλοξενήσουν στις 20.30 (Novasports 1HD) τους Βαυαρούς με στόχο την επιστροφή τους στις επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου και απέχει 2-3 νίκες από την όγδοη θέση.

Έτσι, η ομάδα του Μπαρτζώκα, για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την πρόκριση στα πλέι οφ, υποχρεούται να κατακτήσει το ροζ φύλλο απέναντι στους Γερμανούς, οι οποίοι είναι ουραγοί στη βαθμολογία με ρεκόρ 6-13.

Στις 21.30 (Novasports 2HD) o Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν ρεκόρ 11-8, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν της Μπάγερν Μονάχου και θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να κοιτάξουν ψηλότερα από την έκτη θέση στην οποία βρίσκονται.

Οι Λιθουανοί μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και σίγουρα το ματς αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για το «τριφύλλι».

Η 20ή αγωνιστική:

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης 102-94

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα  74-80

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο 69-63

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

19.00 Novasports 3HD Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βαλένθια

19.00 Novasports 2HD ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια

19.30 Novasports 4HD Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν

20.00 Novasports 5HD Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου

20.30 Novasports 1HD Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

21.30 Novasports 2HD Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ζαλγκίρις Κάουνας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης