Με στόχο τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Euroleague ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 2) τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι», μετά το «διπλό» της πρεμιέρας κόντρα στη Χίμκι, μέτρησαν δύο ήττες από τον Ολυμπιακό (71-78) και την Μπαρτσελόνα (97-89) και μία… αναβολή, από τη στιγμή που ο αγώνας με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία θα οριστεί εκ νέου σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή, κατόπιν τροποποίησης του άρθρου 6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι είναι επιβεβλημένη η επιστροφή στις επιτυχίες για το «τριφύλλι», το οποίο πάντως στο αποψινό ματς θα αγωνιστεί με μία σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μετράει φέτος 12,7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 3 συμμετοχές, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τελικά το πρόβλημα στα πλευρά ύστερα από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Έτσι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θα βρίσκεται στη… φαρέτρα του Βόβορα, ο οποίος αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του τον Κίφερ Σάικς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά με τους Ντε Κολό και Μπράουν. Δημιουργούν καταστάσεις και βάζουν τον Βέσελι και τον Έντι μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί οι τέσσερις έχουν το κυρίαρχο κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του «τριφυλλιού» ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ρεκόρ 2-2, ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπάγερν.

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

20.00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Βαλένθια Novasports 4HD

21.00 Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ Novasports 2HD

21.45 Ερυθρός Αστέρας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports 1HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης