Η Euroleague πήρε επίσημα θέση για την τελευταία φάση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, που διεξήχθη την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και το τέλος της βρήκε τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν τη νίκη με 8-78 σκορ.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της η διοργανώτρια αρχή αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Ράις στον Ντε Κολό κατά την προσπάθεια του τελευταίου να σουτάρει τρίποντο στα 3,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Euroleague σχολιάζοντας αυτήν τη φάση κάνει λόγο για λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να δώσουν φάουλ και τρεις βολές στον παίκτη της τουρκικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή το μη-σφύριγμα στην τέταρτη περίοδο του αγώνα Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, τα ευρήματα της Euroleague είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και με 3,3 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε είχε την μπάλα, ντρίπλαρε προς τη γραμμή του τριπόντου και επιχείρησε το τρίποντο με 0,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στο χρονόμετρο.

Ενώ βρισκόταν στην πράξη του σουτ, ο Ταϊρις Ρις του Παναθηναϊκού έκανε παράνομη επαφή μεταξύ του δεξιού χεριού και του δεξιού καρπού του Νάντο Ντε Κολό.

Αυτό λανθασμένα δεν σφυρίχθηκε και θα έπρεπε να είχε δοθεί προσωπικό φάουλ στον Ταϊρίς Ράις με αποτέλεσμα τρεις ελεύθερες βολές να «απονέμονται» στον Νάντο Ντε Κολό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης