Διαμαντίδης: «Έχουμε κάνει υπέρβαση»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015, 06:30
Διαμαντίδης: «Έχουμε κάνει υπέρβαση»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, μετά τη μεγάλη νίκη ενάντια στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας τόνισε ότι η ομάδα έχει πετύχει ήδη τους στόχους της για φέτος στην Ευρωλίγκα και πως σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για τον «εξάστερο» χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο.

«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει υπέρβαση. Το πλάνο είναι γνωστό και το ξέρετε. Βλέπετε ότι σιγά - σιγά εντάσσονται παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Βρισκόμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε στο γήπεδο ό,τι έχουμε» δήλωσε ο Διαμαντίδης στη ΝΕΡΙΤ.

«Στόχος ήταν να νικήσουμε. Όταν παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι. Κάθε λάθος μετράει. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε. Είναι σημαντικό στις δύσκολες στιγμές να μας βοηθάει. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές» πρόσθεσε.

Για το δικό του ρόλο στην ομάδα ανέφερε ότι «η ομάδα χρειάζεται έναν κορμό Ελλήνων παικτών, παιδιά που θα πλαισιώσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια και σε αυτό θα υπάρχουν επιπτώσεις σε τίτλους και σε μία πορεία Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά έφτασε η στιγμή να κοιτάξει το μέλλον του. Το κίνητρό μου είναι να παίξω μπάσκετ. Εγώ παίζω, δεν καθοδηγώ. Παίζω γιατί μ’ αρέσει το μπάσκετ».

Όσο για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης; «Πρώτος στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ θα είναι βελτιωμένη και θα δούμε το βίντεο για να βελτιωθούμε και εμείς. Θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να έχουμε όρεξη και πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ 86-85

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015, 06:31