Ο Παναθηναϊκός μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ την Τρίτη κοντράρεται για δεύτερη φορά με την ομάδα της Μόσχας, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (20:00, Novasports 3).

Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να κοντράρουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που στο πρώτο παιχνίδι της σειράς έδειχνε ανίκητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε πριν το πρώτο ματς και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Εκτός είναι οι Διαμαντάκος, Μποχωρίδης, Λαουάλ και Κόνιαρης, ενώ για την ΤΣΣΚΑ απουσιάζει μόνο ο Βιτάλι Φριτζόν.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Ίλια Μπελόσεβιτς από την Σερβία, ο Ντάνι Ιερεθουέλο από την Ισπανία και ο Πιότρ Παστούσιακ από την Πολωνία.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00, Novasports 7). Οι Τούρκοι προηγούνται στη σειρά με 1-0 στις νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης