Μολονότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναγνώρισε τον βαθμό δυσκολίας της κλήρωσης της Ευρωλίγκας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…το ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς».

«Ο όμιλος μας περιλαμβάνει έξι ομάδες που είναι όλες πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Αυτό τα λέει όλα σχετικά με το βαθμό δυσκολίας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και ο κόσμος μας να γεμίζει το ΟΑΚΑ και να βλέπει μια ομάδα η οποία σε κάθε αγώνα θα δίνει το 100% των δυνάμεών της για να μας κάνει όλους χαρούμενους», ανέφερε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» επισήμανε: «Θα αντιμετωπίσουμε σπουδαίους αντιπάλους, τους οποίους σεβόμαστε, θα συναντήσουμε και πάλι φίλους που αγαπάμε κι ετοιμαζόμαστε για μια συναρπαστική σεζόν με αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μια σκληρή διαδικασία, ένας μαραθώνιος, αλλά το ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης