Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του «τριφυλλιού» και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι κανένας δεν ζήτησε συγγνώμη γι’αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα από τον κόσμο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ@@ να ζητήσει συγγνώμη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον κόσμο και από τη διοίκηση. Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Ήδη έχετε δυο ήττες εκτός προγράμματος. Είναι ντροπή για τον σύλλογο αυτό που έγινε! Να καταλάβετε που παίζετε. Τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς συγκεκριμένους παίκτες, είπε σε έντονο ύφος: «Ξέρω που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε! Έτσι και μάθω σε μέρα μη ρεπό είστε έξω, θα σας κόψω τα συμβόλαια!

Αν χάσετε ξανά εκτός προγράμματος, θα σπάσω συμβόλαια! Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι! Στις ήττες εξαφανίζεστε! Ο Καλάθης δίνει το 300% και τα περιμένετε όλα από αυτόν! Ντροπή σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζει με Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός

Σε ό,τι αφορά στον Αργύρη Πεδουλάκη, τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από το «τριφύλλι».

Ο Έλληνας τεχνικός καθοδήγησε κανονικά τους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση και προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (14/11, 21:00).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης