Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 16:26
Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Μια ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ (81-76) ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγω για «εξόφθαλμα λάθη». Στην ανακοίνωση, η «πράσινη» ΚΑΕ κάνει λόγο για διαιτητικά λάθη το τελευταίο δίμηνο (δηλαδή από τότε που ανέλαβε πρόεδρος της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος), ενώ υποστηρίζει πως «δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 16:29