Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ρεϊμάρ Μόργκαν, καθώς η Γκέτινγκεν γνωστοποίησε σήμερα την αποχώρηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ με προορισμό το «τριφύλλι».

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Φρανκ Μαϊνερτσχάγκεν, μιλώντας για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα καλύψει στους «πράσινους» το κενό του Γκιστ, επισήμανε: «Για εμάς αυτό είναι μία μεγάλη αναγνώριση του συλλόγου. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως ένας παίκτης της ομάδας μας θα πήγαινε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γκέτινγκεν, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 26χρονος άσος με τον Παναθηναϊκό θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μόργκαν είχε μέσο όρο στην Μπουντεσλίγκα 16,2 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Φέρνει και τον Ντι Τζέι Κούπερ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Μόργκαν πάντως οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Ντι Τζέι Κούπερ, για τις θέσεις των γκαρντ.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας, ώστε αύριο να ενσωματωθεί στην ομάδα του «τριφυλλιού» και να είναι πανέτοιμος στις μάχες των πλέι οφ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης