Συνέντευξη σε εφημερίδα της Βουλγαρίας παραχώρησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του.

Ο 25χρονος φόργουορντ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βεζένκοφ πάντως, ο οποίος έρχεται αύριο στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει για τον επόμενο μήνα,  υπογράμμισε ότι νιώθει πολύ καλά στους «ερυθρόλεκους», προσθέτοντας ότι έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όσο και με τη διοίκηση της ομάδας.

«Τη Δευτέρα (15/6) θα πάω στην Ελλάδα, όπου θα μείνω εκεί για τον επόμενο μήνα. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τη διοίκηση. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, η ομάδα έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών, οι οποίοι με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ του για να δούμε για προτάσεις. Σίγουρα, τα πηγαίνω πολύ καλά με τον Μπαρτζώκα και τη διοίκηση. Είμαι καλά στην Αθήνα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις αυτή την στιγμή. Δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε τι θα γίνει στην Αθήνα, όπου ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου να έχω κάτι ξεκάθαρο», δήλωσε ο Βεζένκοβ στο «bgbasket.com».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης